< terug naar 'nieuws'

Verlenging Accreditatie SKJ tot 2026

Verlenging accreditatie programma 'specialistische Jeugdhulp'.

Wij zijn verheugd om mede te delen dat Comfortzorg de gunningen ABC en E heeft ontvangen voor de verlenging van specialistische Jeugdhulp in Friesland. Deze uitbreiding voegt zich bij onze bestaande gunningen in Groningen en Zuid-Drenthe.

Onze accreditatie voor het praktijkprogramma van het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) is verlengd tot 1 juli 2026. Dit betekent dat we niet alleen onze geregistreerde medewerkers blijven ondersteunen, maar ook nieuwe collega's zonder registratie de kans kunnen bieden om hun professionele pad te verrijken en zich te registreren.

Bij Comfortzorg geloven we in het creëren van een omgeving waarin elke medewerker kan groeien en bloeien. Met trots kondigen we dan ook onze accreditatieverlenging aan en kijken uit naar de verdere educatie en het delen van expertise met onze toegewijde teams in de jeugdhulp.

#Comfortzorg #ComfortAcademy #Jeugdhulp #SKJ #Teamwork #KwaliteitInZorg #Jeugd #Gezin

Open vacature

Wij waarderen jouw interesse in Comfortzorg. Zijn er geen vacatures momenteel, maar wil je bij ons komen werken of stage lopen? Maak kans om deel van onze toegewijde team te maken door op de onderstaande knop te klikken:

Over deze post

Jeugd & Gezin

Verlenging Accreditatie SKJ tot 2026

January 23, 2024

Verlenging accreditatie programma 'specialistische Jeugdhulp'

Nieuws delen