< Nieuws

Groeispurt bij Comfortzorg Drachten

Comfortzorg is blij met een enorme groei aan cliënten en medewerkers in de zorg aan volwassenen & senioren’ in Drachten.

Na de aanvankelijke groei van 30 nieuwe cliënten, waren we verheugd om te zien hoe positief onze zorg is ontvangen. Het vertrouwen en de tevredenheid van onze cliënten hebben geleid tot een verdere uitbreiding van onze klantenkring van nog eens 30 nieuwe klanten. Deze organische groei benadrukt niet alleen de effectiviteit van onze zorgdiensten, maar ook het vertrouwen in Comfortzorg als zorgpartner.Naast onze reguliere zorgdiensten, zoals verzorging, verpleging en begeleiding zijn we ook blij te kunnen aankondigen dat we 20 nieuwe klanten voor de personenalarmering hebben verwelkomd. Dit stelt ons in staat om nog meer mensen te ondersteunen bij het veilig en comfortabel ouder worden in hun eigen huis.Vanwege deze prachtige groei verwelkomen we ook 9 nieuwe medewerkers in ons V&V team in Drachten, die zich zullen inzetten met dezelfde passie en kwaliteit om vanuit een positieve grondhouding de zorg te bieden aan onze cliënten in Drachten en omgeving. Wij zijn blij met deze waardevolle aanvulling op ons bestaande team van zorgprofessionals.

Comfortzorg is ontstaan vanuit de overtuiging dat elke persoon het recht heeft op kwalitatieve, gepersonaliseerde zorg en ondersteuning in de eigen vertrouwde omgeving. Geïnspireerd door een passie voor het verbeteren van het welzijn van mensen, is Comfortzorg opgericht met als doel om een betekenisvol verschil te maken in het leven van onze cliënten, door hen te voorzien van zorg die niet alleen hun fysieke behoeften vervult, maar ook hun emotionele en sociale welzijn bevordert.

We zijn dankbaar voor de groei die we hebben doorgemaakt en kijken ernaar uit om onze missie voort te zetten om persoonlijke zorg en ondersteuning binnen de gemeenschap van Drachten en omgeving.

_____________________
Personenalamering & andere domotica
Met behulp van personenalarmering en andere domotica bieden we ouderen de mogelijkheid om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Door middel van geavanceerde technologieën zoals valdetectiesystemen, mobiele alarmering, geautomatiseerde medicatieherinneringen en bv een digitale kalender kunnen we een veilige en ondersteunende omgeving creëren die ouderen in staat stelt om hun dagelijkse activiteiten met vertrouwen uit te voeren. Deze innovatieve oplossingen stellen ons in staat om snel te reageren op noodsituaties en bieden tegelijkertijd gemoedsrust aan zowel ouderen als hun naasten, wetende dat er altijd hulp binnen handbereik is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze manager Volwassenen & Senioren, Annagreet Krommendijk, via a.krommendijk@comfortzorg.nl, u kunt bellen met onze receptie via 0513 - 437 764, of neem een kijkje op onze website: www.comfortzorg.nl

Open vacature

Wij waarderen jouw interesse in Comfortzorg. Zijn er geen vacatures momenteel, maar wil je bij ons komen werken of stage lopen? Maak kans om deel van onze toegewijde team te maken door op de onderstaande knop te klikken:

Over deze post

Comfortzorg

2/5/24

Groeispurt bij Comfortzorg Drachten

Comfortzorg is blij met een enorme groei aan cliënten en medewerkers in de zorg aan volwassenen & senioren’ in Drachten.

Nieuws delen